Obsah stránky

Rodinný den

pátek, 29. květen 2023 // Články

Text // Administrátor


Oslavu rodiny jsme zahájili ve čtvrtek 25. 5. 2023 na školní zahradě pásmem písniček a básniček, které nacvičili Kuřátka a Sovičky. Po vystoupení děti obdarovaly své rodiče dárečky, které samy vyrobily. Navlékaly náramky z korálků, zdobily perníková srdce a přáníčka.

Poté dostaly děti na krk srdíčka s čísly stanovišť a celá rodina musela splnit jednotlivé disciplíny.  Namotávali se autíčka, skládalo se puzzle, zdolával se žebřík dle zadání, stříkalo se vodními pistolemi na terč, vyzkoušela se zručnost pomocí míčku a krabice, kreslili se postavy rodiny, proběhl i minigolf na pískovišti a přenášel se míč pomocí tyčí. Za odvahu a šikovnost v plnění úkolů každá rodina obdržela diplom.

Děti měly možnost svést se na poníkovi a nejvíce se vyřádily na skákacím hradu. Celé odpoledne probíhalo ve veselé náladě a s osvěžujícím občerstvením v podobě ovoce, moučníků, ale i domácího sádla a chleba.

Děkujeme panu Bartoškovi za půjčení skákacího hradu, Ivetě Nakládalové za povození dětí na poníkovi a všem rodičům za ovoce. Věříme, že si všichni odpoledne užili a těšíme se na další společně prožité chvíle.

 

Kolektiv MŠ

 

Patička stránky

KONTAKT